Продавница
Дрес на ФК Гостивар

Можете веднаш да го нарачате својот дрес со број и име на дресот кој го сакате.

ФК ГОСТИВАР ДОМАШЕН ДРЕС

ден30,00

Rinor Ajdini
6 Rinor
Ajdini
Ѓорѓи Танушев
11 Ѓорѓи
Танушев
Сухејб Рушити
13 Сухејб
Рушити
Дарко Стојанов
15 Дарко
Стојанов
Емран Рамадани
22 Емран
Рамадани
Амир Јашар
33 Амир
Јашар
Виктор Крстевски
44 Виктор
Крстевски
Енис Дервиши
77 Енис
Дервиши
Бујар Абази
91 Бујар
Абази
Фисник Жука
3 Фисник
Жука
Андреј  Кировски
5 Андреј
Кировски
Рушту Јонус
27 Рушту
Јонус
Фахрудин Џурџевич
29 Фахрудин
Џурџевич
Реџан Абази
18 Реџан
Абази
Гордијан Христовски
Гордијан
Христовски
Васко Василев
1 Васко
Василев
Михаил Маневски
30 Михаил
Маневски
Амир Билали
44 Амир
Билали
Џелил Абдула
4 Џелил
Абдула
Пепи Ѓоргиев
9 Пепи
Ѓоргиев
Едиз Спахиу
7 Едиз
Спахиу
Мустафа Мујезинович
21 Мустафа
Мујезинович
Фатјон Јусуфи
8 Фатјон
Јусуфи
Зехрудин Мехмедович
10 Зехрудин
Мехмедович
Адаму Алхассан
20 Адаму
Алхассан
Анид Абази
99 Анид
Абази
Alper Potuk
26 Alper
Potuk
Remzifaik Selmani
20 Remzifaik
Selmani
Masaaki Takahara
17 Masaaki
Takahara
Muhamed Elmas
11 Muhamed
Elmas
Yannick Nkurunziza
16 Yannick
Nkurunziza
Goba Zakpa
10 Goba
Zakpa
Iyayi Atiemwen
80 Iyayi
Atiemwen
Lanre Kehinde
90 Lanre
Kehinde
Angelce Timovski
32 Angelce
Timovski
Fahrudin Djurdjevic
29 Fahrudin
Djurdjevic