СТАДИОН

Home Стадион

Стадион

Стадион Гостивар е мултифункционален стадион, кој се наоѓа во Гостивар, Северна Македонија. Се користи за фудбалски натпревари и во моментов е домашен стадион на КФ Гостивар. Капацитетот на стадионот изнесува 1.000 луѓе.

STADIUM GALLERY
STADIUM LOCATION