ФК ГОСТИВАР

Home Клуб ФК Гостивар

ФК Гостивар

ФК Гостивар (Macedonian: ФК Гостивар; English: FC Gostivar) е фудбалски клуб со седиште во Гостивар, Северна Македонија. Моментално се натпреваруваат во Втора Македонска Фудбалска Лига.