NEWS

Home Нов пренос на играч – Фахрудин Џурџевич. Добродојде во ФК Гостивар.

Нов пренос на играч – Фахрудин Џурџевич. Добродојде во ФК Гостивар.

Нов пренос на играч – Фахрудин Џурџевич. Добродојде во ФК Гостивар.

Датум на раѓање:17-ти Февруари, 1992

Место на раѓање: Скопје Macedonia

Возраст: 31 години

Бисина:1,78 м

Државјанство: North Macedonia Северна Македонија

Позиција: Напад – Централен напаѓачНога:Десна