NEWS

Home Нов трансфер – Андреј Кировски. Добродојде во ФК Гостивар.

Нов трансфер – Андреј Кировски. Добродојде во ФК Гостивар.

Нов трансфер – Андреј Кировски. Добродојде во ФК Гостивар.

Датум на раѓање: 11-ти Февруари, 1999

Место на раѓање: СкопјеМакедонија

Возраст: 24

Висина: 1,84 м

Државјанство: Северна Македонија Северна Македонија

Позиција: Одбранбен играч – централен бек.

Нога: Десна