NEWS

Home Нов трансфер – Астрит Амзаи. Добродојде во ФК Гостивар.

Нов трансфер – Астрит Амзаи. Добродојде во ФК Гостивар.

Датум на раѓање:4-ти Јули, 2002

Возраст:20 години

Висина:1,84 м

Државјанство:Северна Македонија Северна Македонија

Позиција: Голман

Нога: Десна