NEWS

Home Нов трансфер – Гордијан Христовски. Добродојде во ФК Гостивар.

Нов трансфер – Гордијан Христовски. Добродојде во ФК Гостивар.

Нов трансфер – Гордијан Христовски. Добродојде во ФК Гостивар.

Датум на раѓање:21-ви Април, 2003

Возраст:19 години

Висина:1,84 м

Државјанство:Северна Македонија Северна Македонија

Позиција: Одбранбен играч – лев бек.

Нога:Лева