NEWS

Home Нов Трансфер – Реџан Абази. Добродојде во ФК Гостивар.

Нов Трансфер – Реџан Абази. Добродојде во ФК Гостивар.

Добродојде во ФК Гостивар

Датум на раѓање:21-ви Јули, 2002

Датум на раѓање:Монтреал Канада

Возраст:20 години

Висина:1,86 м

Државјанство:Северна Македонија Северна Македонија Канада Канада

Позиција:Напад – Централен напаѓач

Нога:Десна