NEWS

Home Нов трансфер – Симеон Христов. Добродојде во ФК Гостивар.

Нов трансфер – Симеон Христов. Добродојде во ФК Гостивар.

Датум на раѓање:4-ти Септември, 1992

Место на раѓање:Скопје Македонија

Возраст: 30 години

Висина :1,83 м

Државјанство:Северна Македонија Северна Македонија

Позиција:Напаѓач – лев крил

Нога:Десна