NEWS

Home Нов трансфер – Фисник Жука. Добродојде во ФК Гостивар.

Нов трансфер – Фисник Жука. Добродојде во ФК Гостивар.

Нов трансфер – Фисник Жука. Добродојде во ФК Гостивар.

Датум на раѓање:3-ти Септември, 1995

Место на раѓање: Скопје Македонија

Возраст: 27 години

Висина: 1,75 м

Државјанство: Северна Македонија Северна Македонија Албанија Албанија

Позиција: Одбранбен играч – лев бек.

Нога: Лева