ФК ГОСТИВАР ДОМАШЕН ДРЕС

ден30,00

Дрес на ФК Гостивар

SKU: forma-3 Категорија

Опис

Можете веднаш да го нарачате својот дрес со број и име на дресот кој го сакате.

Дополнителни информации

Size

L, M, S, XL, XXL, XXXL