Fanellë e KF Gostivari

Ju mund të porosisni menjëherë fanellën tuaj me numrin dhe emrin e dëshiruar të shirit.

FK Gostivar Fanellë e Shtëpisë

L30,00

Product total
Options total
Grand total
Rinor Ajdini
6 Rinor
Ajdini
Emran Ramadani
22 Emran
Ramadani
Amir Jashar
33 Amir
Jashar
Viktor Krstevski
55 Viktor
Krstevski
Enis Dervishi
77 Enis
Dervishi
Bujar Abazi
91 Bujar
Abazi
Fisnik Zuka
4 Fisnik
Zuka
Andrej  Kirovski
5 Andrej
Kirovski
Rustu Jonus
27 Rustu
Jonus
Rejjan Abazi
18 Rejjan
Abazi
Vasko Vasilev
1 Vasko
Vasilev
Mihail Manevski
30 Mihail
Manevski
Amir Bilali
44 Amir
Bilali
Xhelil Abdulla
3 Xhelil
Abdulla
Pepi Gjorgiev
9 Pepi
Gjorgiev
Mustafa Mujezinovic
21 Mustafa
Mujezinovic
Fatjon Jusufi
8 Fatjon
Jusufi
Adamu Alhassan
20 Adamu
Alhassan
Anid Abazi
99 Anid
Abazi
Alper Potuk
26 Alper
Potuk
Remzifaik Selmani
20 Remzifaik
Selmani
Masaaki Takahara
17 Masaaki
Takahara
Muhamed Elmas
11 Muhamed
Elmas
Yannick Nkurunziza
16 Yannick
Nkurunziza
Goba Zakpa
10 Goba
Zakpa
Iyayi Atiemwen
80 Iyayi
Atiemwen
Lanre Kehinde
90 Lanre
Kehinde
Angelce Timovski
32 Angelce
Timovski
Fahrudin Djurdjevic
29 Fahrudin
Djurdjevic